Les previsions es compleixen i la neu torna a fer acte de presència a totes les cotes

El cel cobert i les precipitacions poden fer acte de presència durant tota la jornada de dissabte mentre s’espera que el sol sigui protagonista el diumenge electoral 

Vista d'Andorra encarada cap al pic de Carroi, totalment cobert pels núvols.
Vista d'Andorra encarada cap al pic de Carroi, totalment cobert pels núvols.
Les previsions meteorològiques s’han complert i, a banda de la davallada de temperatures, durant la nit de divendres i la matinada d’aquest dissabte les precipitacions han fet acte de presència a tot el Principat, sent de neu a pràcticament tot arreu, encara que dèbils a les cotes més baixes. Tot i això, almenys, han servit per tornar a enfarinar, com a mínim, molts indrets del país. Les precipitacions, ja siguin en forma d’aigua o de neu, faran acte de presència -o poden fer-ho- durant tota la jornada d’aquest dissabte.

Tot i la presència de la neu, de forma més important a les zones més altes, només es necessiten equipaments per circular pel port d’Envalira. Les temperatures, aquest dissabte, es mouran, de mitjana, entre 1 i 9 graus positius. S’espera que durant la jornada electoral de demà diumenge la temperatura pugi de mitjana un parell de graus atès que el sol ha de ser el protagonista, malgrat que hi hagi algunes nuvolades que facin acte de presència. Sobretot, la cara nord estarà coberta i també hi cauran precipitacions en forma de neu que poden ser més importants que les hagudes les darreres hores. Això sí, no passaran de deixar uns gruixos màxims de deu centímetres de neu nova.

Tornant a aquest dissabte, es preveu que tota la jornada estigui força ennuvolada, malgrat que durant el centre del dia, el fet que les previsions indiquin que el cel es tornarà més variable, pot ser que el sol es deixi veure. No serà, però, en cap cas, res de l’altre món. A la tarda i segur a partir dels 1.500 metres els experts hi pronostiquen precipitacions fins al vespre, mantenint-se el cel cobert tota la nit. La setmana vinent, en gran mesura, s’espera tempestuosa, encara que els mapes del temps sols indiquen, per ara, neu dilluns.

Etiquetes

Comentaris

Trending