Espot afirma que “ha quedat sobradament demostrat” que els candidats de DA “són els millors”

El candidat demòcrata a cap de Govern fa balanç de la campanya al costat de la major part dels integrants de la llista nacional i les candidatures territorials

Comentaris

-
-
El cap de llista de Demòcrates (DA), Xavier Espot, ha afirmat, a mode de balanç de la campanya, que “ha quedat sobradament demostrat” que els candidats taronges en el seu conjunt “son els millors” per afrontar els reptes de futur que al seu entendre té fixats Andorra. I que la formació que lidera i de la qual n’és el candidat a cap de Govern “és la millor garantia per tenir un país ben governat”.

En un acte a la plaça del Consell General acompanyat per molts dels integrants de la llista nacional i les candidatures parroquials, Espot ha explicat que DA representa “la coherència, l’equilibri, el progrés i la modernitat tot conservant la identitat” i ha afegit que les candidatures nacional i parroquials estan formades per persones amb un tarannà “transversal” i “preparades que venen d’àmbits professionals molt diversos, però amb una vocació de servei públic i amb ganes d’ajudar”

El líder taronja ha afirmat que Andorra tindrà un Consell General i un Govern “amb gent solvent, preparada, diversa i capacitada per tirar endavant el país”. El candidat a cap de Govern demòcrata també ha destacat que compta amb un equip “cohesionat i coherent que no ha hagut de fer pactes estranys per repartir-se cadires”, tot llançant evidentment un dard enverinat cap a liberals i socialdemòcrates. 

Espot ha explicat que durant la campanya, DA, a parer seu, ha estat “a l’altura que esperen els ciutadans” a l’hora d’explicar “les propostes de futur positives i constructives”. En aquest sentit, el candidat a cap de Govern ha afegit que després de la campanya electoral “ha quedat sobradament demostrat” que les candidates i els candidats de DA Independents “són els millors per afrontar els reptes seriosos i per garantir la prosperitat futura del país”

La “bona feina” de les candidatures parroquials

També han pres la paraula representants de les candidatures parroquials. El candidat número 1 d’ACO Demòcrates a Ordino, Joan Martínez Benazet, ha afirmat que la campanya “ha estat molt intensa”, però que al mateix temps ha permès ‘obtenir el coneixement aportat pels ciutadans’. Per la seva banda, la cap de llista de DA a Canillo, Meritxell Palmitjavila, ha afirmat que Demòcrates “és la millor opció per Andorra”. La candidata número 2 d’Units per al Progrés (UP) Demòcrates, Maria Martisella, ha dit que la formació ha “apropat les propostes” als ciutadans i que governar “s’ha de fer des del sentit comú i la responsabilitat”.

El cap de cartell dels demòcrates a Andorra la Vella, Enric Tarrado, ha fet un balanç positiu de la campanya i ha explicat que el partit “pot fer moltes aportacions". Per la seva banda, el candidat número 1 de Demòcrates Independents a Sant Julià de Lòria, Carles Àlvarez, ha destacat els actes fets en campanya "per arribar al màxim de gent”, mentre que la cap de llista a Escaldes-Engordany, Sílvia Calvó, ha destacat la “bona acollida del programa electoral”.

Comentaris (4)

Trending