Terceravia alerta sobre les inversions que s’estan fent amb el fons de pensions de la CASS

La formació busca fórmules per fer que més persones cotitzin a la Seguretat Social i amb la creació de riquesa poder mantenir “pensions dignes” per a la gent gran

Comentaris

-
-
“Hem de revisar la CASS i les inversions que està fent de cara a les pensions”. Terceravia pretén ser molt curós amb la política d’inversió de la parapública amb el fons de jubilació. La formació encapçalada a nivell nacional per Josep Pintat buscarà fórmules per fer que s’incrementi el nombre de cotitzants a la Seguretat Social i, d’aquesta manera, es puguin garantir “pensions dignes” per a la gent gran.

La candidata de terceravia a la llista parroquial a Escaldes Engordany, França Riberaygua, ha parlat aquest matí a la llar de jubilats de la parròquia sobre temes socials inclosos en el programa de la formació. “Les nostres polítiques estan encarades a tothom”, ha manifestat Riberaygua. “Ens interessa que la societat andorrana vagi bé. Crearem un centre d’ajuda i seguiment per al jovent que pugui tenir problemes de dependència; revisarem el CAI i farem les reestructuracions necessàries per garantir el seu correcte funcionament; impulsarem polítiques transversals que garanteixin la igualtat, i vetllarem especialment per la nostra gent gran”

En aquest sentit, el manteniment de les pensions és un dels punts claus que proposem al programa de terceravia. “No podem deixar a l’estacada a les persones que ens han fet el país que avui som. Hem de revisar la CASS i les inversions que està fent de cara a les pensions. Cal fer que la gent gran pugui viure de manera digna perquè els hi devem”. Des de terceravia, “farem una reestructuració efectiva del nostre comerç i el nostre teixit empresarial per facilitar l’increment del nombre de persones que cotitzen a la CASS i assegurar així el manteniment i increment de les pensions.”

Comentaris

Trending