Pintat constata “desànim” en la ciutadania i ‘fartisme’ amb “tantes lleis mal pensades”

El candidat de terceravia continua repartint a banda (demòcrates) i banda (socialdemòcrates) per intentar treure rèdit presentar-se com “l’opció del canvi”

Altaveu

El candidat de terceravia, Josep Pintat, assegura concebre la ciutadania, l’elector, desanimat, fart “que es facin tantes lleis mal pensades” però, alhora, decidits a empènyer la classe política cap a una unitat que el cap de cartell lauredià troba decisiva i necessària per afrontar els principals reptes de futur”. Pintat ha fet balanç del que es porta de campanya en una botifarrada que les llistes territorials d’Escaldes i Andorra la Vella han organitzat al Parc Central per agafar forces en vista a la segona i darrera setmana de campanya.

Pintat ha manifestat que com a resultat de l’acció d’explicar el programa a diferents grups socials, associacions i grups de persones, “hem vist que els ciutadans estan cansats de que es facin tantes lleis mal pensades, hem vist un cert desànim, la gent està ofesa o molesta de que es vulgui encarar el futur amb propostes repetides i populistes.” I hi ha afegit que “la gent ens encoratja, i ens diuen que hem d’anar units per afrontar els grans reptes del futur”. Pintat ha explicat que terceravia encara els últims dies de la campanya amb molts ànims i amb moltes ganes de “continuar fent arribar el nostre missatge: Andorra té un brillant futur, però és hora de canviar les polítiques de passar el corró i de retroalimentar el populisme. Terceravia vol plantejar solucions globals, que la gent estigui atesa, que les parròquies estiguin ateses i que el país vagi endavant. Terceravia és l’opció de canvi”. 

Pel que fa a les relacions amb la Unió Europea, Pintat ha considerat que DA i PS han menystingut el gest de la UE d’obrir-nos les portes i oferir-nos la seva col·laboració, anant “sense saber què volen, embarcant al país i entonant un ‘mea culpa’a la tornada. Nosaltres parlarem amb la gent, debatrem què volem de la UE i farem propostes clares i compartides. Si no és així, serà molt difícil que Andorra vagi endavant”

Emi Matarrodona, candidata territorial d’Andorra la Vella, ha explicat que la primera setmana de campanya ha estat “intensa” i que tota la candidatura territorial han mantingut contactes amb multitud de persones. Matarrodona pensa que “la gent està motivada” i que el missatge de terceravia està arribant bé als electors. Els territorials d’Andorra la Vella encaren esperançats i amb força l’ultima setmana de campanya. 

La número 2 de la llista territorial d’Escaldes-Engordany, França Riberayagua, s’ha manifestat en el mateix sentit que Matarrodona, “orgullosos del ressò que terceravia estem tenint”. Riberaygua ha considerat que set llistes són moltes, i que la gent té clar qui no votarà, però potser no tenen del tot acabat de decidir quina és la seva opció. Per això, ha continuat la candidata, “continuarem explicant el nostre programa a totes les persones i grups a qui puguem arribar”.

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
Prou DA
2.

Sr.Pintat amb set llistes encara donem més opccions a DA es el que hi ha,els seus seguidors no volen sentir parlar de totes les males obres que han fet i que no val la pena ni mencionar,doncs tornem a tenir DA per quatre anys més contents podriem estar que no tinguessin la majoria absoluta,però crec que ni aixó.a aguantar fins que una crisi molt forta ens torni a la realitat.

  • 3
  • 0

Comenta aquest article