La número 2 d’Arch Led, nova cònsol honorària de Bèlgica al Principat

Endy Kinif, copropietària de la firma de producció de rètols lluminosos, agafa el relleu del desaparegut Marc Ostoja-Kuczynski

Comentaris

-
-
La diplomàcia belga ja ha resolt la baixa del desaparegut Marc Ostoja-Kuczynski. La nova cònsol honorària de Bèlgica al Principat serà l’empresària Endy Kinif, copropietària de l’empresa de fabricació de rètols lluminosos Arch Led. Feia temps que s’estava coent aquesta substitució i al final Kinif ha estat reconeguda pels responsables d’Exteriors del govern del seu país d’origen i s’incorpora a una llista de cònsols honoraris a Andorra que els darrers mesos ha crescut notablement.

L’ambaixada de Bèlgica a Espanya, que s’ocupa també dels afers diplomàtics d’Andorra, havia posat en marxa la passada tardor, la recerca d’un relleu per a Ostoja-Kuczynski, que ja havia renunciat al càrrec producte de la malaltia degenerativa que patia. Kinif, esposa del controvertit Sebastién Clément, va postular per al càrrec pensant, també, que seria una forma de donar notorietat a la seva activitat empresarial i rentar la imatge als molts dubtes que ha generat, amb deutes salarials acumulats durant mesos i altres dificultats o problemes.

Finalment, el propi Clément ha anunciat les darreres hores que Kinif, tal i com ja va avançar l'Altaveu, és la nova cònsol honorària belga al Principat. Els reis belgues i Tintín, un personatge de còmic internacional sorgit també de l’enginy d’un creador belga, marquen el rumb i el camí de la nova cònsol si es té en compte la imatges que Kinif ha col·locat al seu despatx. La nòmina de cònsols honoraris al país ha crescut darrerament amb la incorporació de representants de la República Dominicana (Cristina Rico) i el Vietnam (Olivier Montel).

Comentaris (3)

Trending