Uns 1.200 ciutadans han signat una petició virtual perquè es plantin arbres a l’avinguda Meritxell

Malgrat que fa temps que la campanya, a través del portal change.org, fa temps que és activa, els darrers dies s’ha reviscolat i ha sumat nous suports

Comentaris

-
-
Unes 1.200 persones han firmat ja una petició virtual a través de la plataforma change.org per sol·licitar que es plantin arbres a l’avinguda Meritxell perquè “són beneficiosos per al medi ambient” més enllà que compleixen altres funcions, com poden ser atenuar la contaminació acústica o millorar la qualitat de l’aire. Els promotors de la iniciativa consideren que estèticament, el fet que hi hagi tant ciment, converteix l’avinguda en “lletja”.

La iniciativa fa temps que està en marxa però els darrers dies s’ha reactivat aportant els promotors un increment d’arguments pels quals seria necessari que es plantin arbres a l’avinguda. La reactivació ha fet que nous suports s’hagin afegit a la causa, a la campanya. De fet, la poca presència d’arbres ja va ser una de les qüestions que es van posar just sobre la taula tan bon punt es va estrenar la remodelació de Meritxell.

Mentre hi havia un grup de ciutadans que trobaven a faltar les ombres que proporcionen els arbres, per exemple, altres persones, especialment botiguers, consideraven que la presència arbòria podia afectar-los perquè sempre hi hauria un aparador o altre que sortiria malparat de la presència d’algun arbre. En tot cas, la petició via change.org s’adreça, de ben segur erròniament, al Govern, quan la sol·licitud s’hauria de fer, no hi ha dubte, al comú d’Andorra la Vella.

Comentaris

Trending