La terceravia d’Escaldes es considera l’alternativa al bipartidisme

La candidatura encapçalada per Josep Pubill i França Riberaygua destaquen en clau parroquial que pretén potenciar la Vall del Madriu

Comentaris

-
-
La candidatura de terceravia a Escaldes ha ‘aprofitat’ els resultats que ofereix la recent enquesta del CRES per ‘jugar-hi’. I atès que l’esmentat sondeig ofereix un panorama on demòcrates i socialdemòcrates es disparen respecte de la resta, els deixebles escaldencs de Josep Pintat s’ofereixen com a alternativa al bipartidisme, perquè no quedi tot entre blanc i negre.

Josep Pubill i França Riberaygua, números 1 i 2 de la candidatura escaldenca, han definit la llista territorial com “una candidatura plural i transversal, que toca de peus a terra, i molt realista sobre el que esta passat avui al nostre país” i han assegurat que la seva proposta és “l’opció al bipartidisme, centrada en el marc econòmic, que defuig el populisme i la tecnocràcia”.

La presentació de la llista territorial d’Escaldes de terceravia s’ha fet a l’entrada de la Vall del Madriu-Perafita-Claror. i hi han participat els cinc components, els ja esmentats Pubill i Riberaygua més els tres suplents Pau Tizón, Daisy Rubia i Simília Abitbol. Justament, Rubia ha anunciat que treballaran per potenciar la Vall del Madriu i arribar a un turisme de qualitat, amant de la natura i la cultura, que doni a conèixer la biodiversitat que ofereix aquest espai natural.

Comentaris

Trending