Fort desplegament d’equips de salvament per una forta olor a cremat a Ciutat de Consuegra

Bombers, policia i ambulància han acudit al carrer de la zona de Prada Ramon d’Andorra la Vella davant una alerta que ara per ara ja no sembla greu

Comentaris

-
-
Diversos efectius dels bombers, més una ambulància i una patrulla de policia com a mínim estan treballant al carrer Ciutat de Consuegra d’Andorra la Vella per descartar que la forta olor a cremat que hi feia no és res de greu. Davant del dubte que fins i tot calgués procedir a desallotjar l’edifici Orio de l’esmentat vial de la zona de Prada Ramon de la capital s’han adoptat les mesures corresponents.

Una vegada els equips de seguretat i salvament han arribat al lloc dels fets i han començat a fer les pertinents revisions, el grau de gravetat que es podia arribar a preveure s’ha anat desinflant fins al punt que, a falta encara de fer més comprovacions, es tractaria d’un cable que s’hauria cremat, sense que se sàpiguen ara per ara ni les causes ni la repercussió que aquesta circumstància tindria. Més impacte encara que el desplegament ha tingut l’important nombre de curiosos que s’han aplegat a l’indret per veure el desenvolupament dels treballs dels cossos intervinents.

 

Comentaris

Trending