Terceravia lamenta la pèrdua de confiança i proximitat amb la policia

Diversos integrants de la formació liderada per Josep Pintat es reuneixen amb membres del CFPA i fan una lectura crítica de la Llei de Funció Pública

Altaveu

Terceravia considera que en les dues darreres legislatures s’ha perdut “la tradicional imatge de confiança i proximitat de la policia respecte els ciutadans”. La formació liderada per Josep Pintat ja tenia en convenciment que en matèria de seguretat pública s’havia anat a pitjor, però trobades com la mantinguda aquest matí amb membres del Col·lectiu de Funcionaris de Policia (CFPA) fan reafirmar-lo.

Pintat s’ha reunit amb Salvador Prieto i Lara Vilamala, president i vocal del CFPA per tal d’analitzar diferents aspectes de la seguretat del país. En el decurs de la conversa, els presents han analitzat en termes crítics el projecte de llei de la Funció Pública i han coincidit en la "necessitat de recuperar la tradicional imatge de confiança i proximitat de la policia respecte els ciutadans”, malmesa, segons els presents, al llarg de les dues darreres legislatures "per causes alienes a la voluntat d’aquests servidors públics”.

A la reunió, Pintat ha estat acompanyat del número 2 de la candidatura nacional de terceravia, Joan Carles Camp; l’exdirector de la policia i membre d’Unió Laurediana Lluís Betriu; l’agent policial i candidata parroquial número 2 d’Encamp, Ingrid Ruiz; i el candidat número 12 de la llista nacional i resident al Pas de la Casa, Laurent Thiebaud.

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
Jb amb coca-cola
4.

Os trobo a faltar, de mentres passejare el meu caniche :)

  • 5
  • 1
Ciutadà
3.

Com voleu que els ciutadans no haguem perdut la confiança quan no ens han resolt els problemes amb bones formes i una bona atenció cap a nosaltres, a més a més de veure l'actitud xulesca amb la que es passegen els que seuen a la dreta, per Sant Julià. Vergonya em fa.

  • 9
  • 4
David
2.

CFPA, més treballar i menys pulular i malgastar el temps, que ens agrada molt xerrar i defensar únicament els interessos personals no tenint en compte la gent vàlida. Només cobrar bons sous amb un Servei de qualitat 0 que es dona al ciutadà però es clar, això no interessa pq els problemes no els teniu vosaltres. Indignat vom a ciutada i amb el servei que se'ns dona. A treballar d'una vegada i menys viure del cuento i perdre hores de feina.

  • 10
  • 2
Paquetaire
1.

Porteu vint anys, assetjant mig poble, mitja comarca i fabricant delinqüents. Andorra és una societat fragmentada, i tanta culpa tenen els polítics, com vosaltres.

  • 4
  • 4

Comenta aquest article