Espot admet ara que la problemàtica de l’accés a l’habitatge de lloguer és “una urgència social”

Demòcrates preveu tancar aquest cap de setmana el programa electoral amb les institucions del país com a “vector transversal” i “la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental” com a eixos

Altaveu

El candidat demòcrata a cap de Govern, Xavier Espot, admet ara que la problemàtica per poder accedir a habitatges de lloguer de manera digna és “una urgència social” i per això s’imposa incrementar l’oferta d’aquesta tipologia d’immobles si pot governar. Això sí, no ha dit com. Espot s’ho reserva per a un programa electoral que Demòcrates per Andorra (DA) preveu tancar aquest cap de setmana i que situa les institucions de país com a “vector transversal” que ha de servir per defensar la resta d’eixos programàtics basats en “la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental”.

DA ha presentat avui l’esborrany del programa electoral als candidats i a l’executiva del partit per articular un document “conjunt” abans de l’inici de la campanya per als comicis.Espot ha explicat que les mesures del programa, que s’han debatut amb la resta d’integrants de les llistes i membres de l’executiva, “es convertiran en un contracte si els ciutadans ens revaliden la seva confiança”. En un acte a la seu del partit, Espot ha destacat la importància que el programa es pugui elaborar de forma “consensuada i compartida” i ha recordat que aquest va ser un dels compromisos que va adoptar quan va ser escollit candidat. D’aquesta manera, Espot ha explicat que l’objectiu és que tothom se senti “còmode” i que tothom pugui defensar el programa abans d’iniciar la campanya electoral. 

El candidat a cap de Govern demòcrata ha recordat que el partit va organitzar dues jornades de taules de treball per tal que els militants i els simpatitzants poguessin donar forma al programa, i al mateix temps ha destacat que el text també compta amb les aportacions dels diferents sectors del nostre país i de ciutadans. El cap de llista de DA ha relatat que en l’àmbit social estan previstes mesures “molt concretes” pel que fa a l’habitatge atesa la “urgència social” que hi ha actualment

En aquest sentit, Xavier Espot ha explicat que hi ha propostes “noves” i “imaginatives" i que seguirà tirant endavant les decisions preses fins ara. A més, ha explicat que l’objectiu és implementar les mesures “des del primer dia que puguem governar” i ha insistit que un dels plantejaments és incrementar l’oferta d’habitatge de lloguer “perquè entenem que és per aquesta via que es moderaran els preus i que aquesta urgència deixarà de ser urgència social”.

Comentaris

juanito
5.

ull..s´ha despertat ara aquest senyor... desprès de 8 anys...
ara vindrà ell i ho arreglarà tot...mentre que han passat de tot fins ara.. no tenen vergonya.. i els tontos a votar-los novament..

  • 1
  • 0
xupaxup del prat de les oques
4.

El que realment és una URGÈNCIA SOCIAL, és que anem tots a votar i que aquesta tribu i tots els seus correveidiles i xupòpters deixin de mamar de la mamella.

  • 13
  • 1
patrick
3.

Ara tots, sempre fan el mateix, vergonya tindrie jo de surtir a una foto amb aquestos personatges...

  • 15
  • 0
Tard
2.

Javier llegas tarde, mal y peor acompañado.

  • 18
  • 0
Lola
1.

I per què no heu fet res en vuit anys? El problema de l'habitatge existeix des de fa temps. No teniu cap credibilitat.

  • 19
  • 0

Comenta aquest article