Patxi Leiva denuncia el robatori de la seva guitarra i demana col·laboració per poder-la recuperar

Al músic andorrà li van obrir el cotxe la matinada de dimarts a dimecres en un aparcament de Caldes de Montbui, a prop de Granollers, i entre altres coses se li van endur l’instrument

Comentaris

-
-
Patxi Leiva busca guitarra. No qualsevol guitarra. La seva. La que usa de forma habitual i des de fa temps per als concerts. Al músic andorrà li van robar fa un parell de dies a Caldes de Montbui, a prop de Granollers. Li van obrir el cotxe i entre altres coses se li van emportar l’instrument, que ara busca. Per això, i entre altres llocs, ha fet una crida a través de les xarxes socials per si hi ha algú que li pot donar alguna pista de la seva Taylor 414 CE.

De fet, en un vídeo que ha penjat al seu perfil de Facebook fins i tot es dirigeix al presumpte lladre o lladres per demanar-los que li enviïn un missatge privat i demanin què volen a canvi del retorn de la guitarra. El músic andorrà explica en la gravació que li van obrir el cotxe, en un aparcament de la població catalana, la matinada de dimarts a dimecres, i que se li van endur diverses coses -i cita, per exemple, un aparell de GPS-. Però, és clar, el que més greu li sap és la guitarra.

Explica que a banda que es tracta “de la meva manera de guanyar-me la vida” se sentia l’instrument, també, com “la meva companya”, d'aquí que ho senti com “quelcom molt personal”. Explica que és una Taylor amb un protector transparent encolat a la part superior del forat de la caixa.

Etiquetes

Comentaris

Trending