Ingressat a l'UCI de Sant Pau en estat molt greu l'home atropellat a la Baixada del Molí

Prèviament a ser envestit pel vehicle, el ferit de 57 anys, hauria caigut a la via en sortir d’un local de la zona, la denominada rotonda de l’Estela

Comentaris

-
-
Passada la darrera mitjanit, un helicòpter ha traslladat cap a un centre sanitari de Barcelona l’home de 57 anys que a darrera hora de la tarda d’aquest dimarts va patir ferides molt greus -un traumatisme toràcic i un altre d'abdominal- després de ser envestit per un vehicle a la denominada rotonda de l’Estela, entre la Baixada del Molí i l’avinguda Santa Coloma. El ferit està ingressat a la unitat de cures intensives (UCI) de l'hospital de Sant Pau, i la seva situació és molt crítica.

Prèviament al fet que fos envestit per un turisme BMW X6 matriculat al Principat, l’home, que sortia d’un local de restauració de la zona, hauria relliscat i hauria caigut al vial. Poc després, i en aixecar-se, suposadament, hauria estat involuntàriament atropellat pel turisme, el conductor del qual va donar negatiu a la prova d’alcoholèmia. L’accident va succeir passats uns vint minuts de les 8 de la tarda.

El ferit va ser traslladat al centre hospitalari on se li va fer el tractament necessari per estabilitzar-lo. Una vegada superada aquesta fase i davant la gravetat i la naturalesa de les ferides es va decidir evacuar en helicòpter el ferit cap a l’hospital de Sant Pau de Barcelona. El pronòstic en el moment de ser enviat cap a la capital catalana era de reservat i molt greu. En l'actualitat, la situació crítica es manté i els metges de l'hospital barceloní estan esperant l'evolució del pacient abans de decidir nous tractaments. De moment no se l'ha intervingut quirúrgicament encara que no es descarta que s'hagi de fer.

 

Comentaris

Trending