Liberals voldria implicar la Cambra de Comerç en les negociacions amb Europa

El cap de llista de la formació es reuneix amb una representació de l’ens cameral per estudiar necessitats que es puguin traduir en propostes programàtiques electorals

Comentaris

-
-
Liberals d’Andorra (L’A) es compromet a implicar la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS) en les negociacions que es facin al tomb de l’acord d’associació amb la Unió Europea (UE) en el cas que a la formació que lidera Jordi Gallardo li pertoqui la missió de liderar les converses amb Brussel·les. Així ho ha proposat el cap de llista liberal en una trobada que ha mantingut amb diversos components de l’ens cameral.

Liberals pretén que la sigui un interlocutor amb molt més pes en totes aquelles iniciatives que puguin venir de l’àmbit privat i que necessiten suport públic. El candidat liberal a cap de Govern ha ofert, en el marc d’una trobada que ha qualificat de “molt positiva”, “un diàleg franc i participatiu” en cas que la formació que encapçala arribi a governar perquè “la Cambra participi en les negociacions de l’acord d’associació, ja que pot donar moltes oportunitats i propostes interessants” per a les empreses del país, també perquè pugui “informar els diferents sectors dels reptes que suposarà l’acord i puguin prendre les mesures escaients”.

Un altre compromís que ha traslladat Jordi Gallardo és “el de fer un acompanyament dels projectes que està preparant la Cambra i que poden tenir un retorn a l’economia del país i a la societat andorrana”. Per últim, el candidat liberal també considera que s’han de tenir present la CCIS en totes aquelles accions que “impulsin els sectors madurs de l’economia, com ara el comercial, perquè continuïn creant riquesa”.

 

Comentaris (1)

Trending