Funció Pública desmenteix que el Govern es plantegi privatitzar serveis

La ministra envia un correu intern en què assegura que “cap persona a l’administració general pot perdre el seu lloc de treball” per eventuals externalització 

Comentaris

La ministra de Funció Pública, Eva Descarrega.
La ministra de Funció Pública, Eva Descarrega.
La ministra de Funció Pública en funcions, Eva Descarrega, assegura que “el Govern no ha valorat mai la privatització de cap servei de l’administració general i menys encara que cap persona a l’administració general pugui perdre el seu lloc de treball per aquest motiu”. Descarrega ha enviat una comunicació interna per tranquil·litzar el personal davant suposats missatges que circularien entre els funcionaris i que alerten de possibles externalitzacions.

Descarrega explica que “havent rebut personalment missatges de diverses persones de l’administració general preocupades i alarmades pel que fa a una eventual privatització per part del Govern de diferents serveis públics de l’administració” havia de procedir a desmentir-ho tot i, alhora, posar-se a disposició de qualsevol funcionari, tant ella com el secretari d’Estat, Antoni Rodríguez, per aclarir qualsevol dubte o neguit.

La titular ministerial en funció afirma que “els missatges relatius a la privatització de diferents serveis de l’administració difosos per alguns membres dels sindicats són falsos i tenen com a únic objectiu generar alarma i neguit entre el personal de l’administració en relació amb la política del Govern en matèria de funció pública”. En aquest marc, i sempre en la comunicació interna enviada, Descarrega lamenta que “es facin aquest tipus de comunicacions perquè no tenen cap fonament i són totalment inacceptables”.

Sobretot, però, la màxima responsable aquesta darrera legislatura del departament de Funció Pública estaria especialment indignada atès que “afecten al personal de l’administració general sense valorar ni tenir en compte la feina i l’aportació de totes i cadascuna de les persones que actualment treballen a l’administració general”.

Comentaris (7)

Trending