Societat

Stop Violències denuncia missatges ‘ciberassetjadors’ a l’entorn del Carnaval

L’entitat feminista posarà en coneixement de la policia un seguit d’àudios que considera que fomenta la violència conra les dones

Altaveu

Per Carnaval tot no s’hi val. Vindria ser el nou emblema d’Stop Violències, una de les entitats que més s’està prodigant en la defensa dels drets de les dones, i que té previst denunciar davant la policia un seguit d’àudios que han aparegut a l’entorn del Carnaval i que llancen consignes d’una notable violència envers les dones. El col·lectiu està difonent els missatges a través de les xarxes socials perquè es vegi l’agressivitat que usen els autors de les consignes.

Tot i que Stop Violències té una idea ben acurada de qui hi podria haver rere els missatges i, per tant, que conduís a l’autoria dels missatges, i tal i com el mateix col·lectiu al·lega en les seves piulades a Twitter, per exemple, ara “quina casualitat, ningú no els coneix”. L’entitat deixa clar que els autors de les al·locucions no poden ser res més que “masclistes i misògins” sense cap mena d’escrúpol.

Amb un intent d’actuar amb totes les de la llei per frenar i posar fi d’una vegada per sempre a aquest tipus de conductes, Stop Violències té previst denunciar el cas a la policia per tal que faci les indagacions pertinents i miri de trobar els autors formals dels missatges, que han circulat per diversos canals. L’entitat que lluita contra qualsevol classe de violència, especialment contra els col·lectius més desvalguts, i que s’ha centrat molt preeminentment en les dones, deixa clar que els àudios “no són bretolades; és ciberassetjament. És violència”.

 

Comentaris

Metes
1.
Aquest carnavals no sol afecten a les dones, també afecten a politics a nivell de vida privada ( que tenen familiars i fills), les ruas de carnaval (no totes les parroquies), fan la rua la majoria beguts, incitant al nostre jovent a seguir les seves tradicions. Després es clar troben nens de 12 anys beguts pel carrer fen botellon. Senyors una mica mes d'educacio a tothom.
  • 4
  • 11

Comenta aquest article