El conductor del cotxe que va atropellar un turista a Arinsal va triplicar la taxa màxima d’alcoholèmia permesa

El jove resident va envestir un vianant pràcticament al punt de la mitjanit de dissabte a diumenge i li va causar ferides de molta gravetat que el van obligar a traslladar a Barcelona

Comentaris

-
-
L’home que la mitjanit de dissabte a diumenge conduïa un Renault Clio a l’altura del número 9 de la carretera d’Arinsal i va atropellar un turista causant-li ferides de molta gravetat que el van obligar a traslladar a Barcelona va donar una taxa de 2,35 grams d’alcohol per litre de sang, és a dir, pràcticament triplicava la taxa màxima d’alcoholèmia permesa. És el nivell d’alcoholèmia més alt que presentava cap dels detinguts la setmana passada per donar positiu.

El jove resident té 24 anys i va ser detingut tot just succeït l’accident, atès que el control d’alcoholèmia fet al mateix lloc dels fets va donar clarament positiu. La víctima de l’atropellament, un no resident de 27 anys, va patir diverses contusions i, sobretot, un traumatisme cranioencefàlic. Després de fer-li unes primeres atencions a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell i vista la naturalesa de les lesions que patia, es va traslladar el ferit en helicòpter cap a la capital catalana.

Comentaris

Trending