Jean-Michel Armengol acompanyarà Marc Galabert en la llista social-liberal d’Ordino

El secretari general de la Unesco andorrana i el professor de la Ud’A configuren un tàndem que PS i Liberals valoren molt positivament després que no hagi reeixit la plataforma independent

T. S.

El secretari general de la comissió andorrana per la Unesco, Jean-Michel Armengol, acompanyarà el doctor en economia i professor de la Universitat d’Andorra, Marc Galabert, en la candidatura social-liberal d’Ordino. Tant socialdemòcrates com liberals estan molt satisfets pel duet que s’ha pogut tancar finalment a la parròquia, després que durant molts dies estiguessin pendents de la possible configuració d’un projecte transversal suposadament independent.

De tarannà progressista els dos candidats, Galabert és el candidat que aporten els liberals i Armengol seria la quota socialdemòcrata. Tots dos, però, acudiran amb l’etiqueta d’independents però sota la marca territorial que PS i Liberals preveuen presentar en breu. Aquest duet és el tercer que es confirma a la parròquia després del demòcrata, format per Joan Martínez i Sandra Codina, i del d’SDP, que configuren Felip Gallardo i Albert Granyena. El moviment independent està totalment desactivat mentre que la ‘terceravia’ tindria molt avançada una llista encapçalada per una dona sense experiència política.

Galabert i Armengol, segons les fonts, formen un tàndem molt interessant. Tots dos tenen un discurs molt sòlid i un alt nivell de formació. El principal inconvenient del primer és que és molt poc conegut a la parròquia. Aquest aspecte, però, preveuen socialdemòcrates i liberals que serà cobert pel segon de la llista. El secretari general de la Unesco andorrana sí que és una persona molt visible tant a Ordino com al conjunt del país.

Comentaris

projecte transversal suposadament independent
2.

Aquest projecte no ha tirat endevant per culpa de la contaminacio de altres partits. Pero mai s´ha deixat comprar per cadires ni caramels.Aixo els honra molt.
espero que al desembre siguin presents !!!!
i tambe votare PS a Ordino.

  • 10
  • 1
Prou DA a Ordino
1.

Vist el que ha succeit a Ordino i vista aquesta forma bruta de fer de DA,aquesta candidatura social-lliberal tindrá el meu vot i el de tota la familia al igual que la general del PS,López i Vela,i espero que DA rebi un correccional que els posi a lloc.ben merescut per la vergonyosa forma de fer.

  • 18
  • 2

Comenta aquest article