Detingut un suposat traficant de ‘maria’ de temporada

La policia comissa 75 grams de marihuana i controla dos clients d’un subministrador de droga a Escaldes i, especialment, el Tarter, Soldeu i el Pas

Comentaris

-
-
Els petits, i de vegades no tan petits, traficants de droga focalitzats en el mercat hivernal van caient com a mosques. La policia ha intensificat els controls especialment en les zones de més presència turística. De més activitat d’oci lligat a l’ocupació de neu. I en aquest marc, aquesta setmana ha detingut un resident de 59 anys a qui s’acusa de ser un subministrador habitual de ‘maria’ en localitats com el Tarter, Soldeu i el Pas de la Casa, a banda d’Escaldes.

La detenció es va dur a terme dijous a les 23:45 hores a Escaldes-Engordany. L’operació, batejada amb el nom de ‘Riu’ i que encara roman oberta, va permetre comissar aproximadament 75 grams de marihuana, 445 euros en efectiu i diversos dispositius mòbils, que seran ara analitzats per si permeten ‘descobrir’ altres implicats en el ‘negoci’ del detingut. En el marc de l’operativa van ser controlades dues persones més -home no resident de 26 anys, i home resident temporal de 27 anys-, que serien presumptes clients de la persona detinguda.

Segons la policia, la investigació efectuada va permetre desmantellar un punt de venda d'estupefaents al Principat i en particular a Escaldes, el Tarter, Soldeu i el Pas de la Casa, en una època, la temporada d'hivern, la policia, segons que ressalta, fa un reforç important en la lluita contra els estupefaents per contrarestar l'augment en el tràfic i el seu consum. El cos d’ordre no descarta que s’hagin de fer altres detencions arran de l’anàlisi dels dispositius mòbils i de l’avenç de la investigació.

Comentaris

Trending