Només una secretària judicial supera les proves per ser batlle o fiscal

Elisabet Puente podrà triar entre ser jutge o incorporar-se com a adjunta al ministeri públic, per la qual cosa per ara sols es cobrirà una de les tres places que havien sortit a concurs

Comentaris

-
-
Només un dels quatre candidats que s’havien presentat en el concurs per proveir dues places de batlle i una de fiscal adjunt ha superat les proves corresponents. L’encara ara secretària judicial del Tribunal Superior Elisabet Puente podrà escollir entre esdevenir jutge o, si ho prefereix, incorporar-se com a adjunta a l’equip del ministeri públic.

Puente és l’aspirant que ha obtingut la nota més alta tant per a la plaça de batlle com per la de fiscal, segons que ha publicitat aquest dijous el Consell Superior de la Justícia. L’acord s’hauria adoptat el passat 8 de febrer i la resta d’aspirants, si ho creuen oportú, poden recórrer contra la decisió d’atorgar la plaça a l’aspirant que hauria obtingut la millor puntuació.

Les proves es van fer, fonamentalment, durant el mes de gener. I hi concorrien tres secretaris judicials (a banda de l’escollida Elisabet Puente també aspiraven al càrrec Sílvia Campi i Eduard Canut) i una advocada. L’administració de Justícia és, proporcionalment a d’altres departaments, un dels que està creixent més. 

De fet, no passa setmana, pràcticament, que es convoquen places de treball de diferents esglaons laborals. Sense anar més lluny, les darreres setmanes s’ha ofert una plaça de secretari judicial i una altra d’oficial, totes dues per adscriure’s a la Batllia.

Comentaris (3)

Trending