El PS critica que el conveni amb els podòlegs "no resol la demanda del col·lectiu"

Pere López manté que és una mesura "insuficient" que evidencia que "DA no escolta" a la gent gran

Comentaris

-
-
El Partit Socialdemòcrata (PS) considera del tot "insuficient" el conveni signat aquest dimarts entre el Govern i el Col·legi de Podòlegs per a l'atenció a la gent gran, el qual suposarà una rebaixa de la tarifa pels padrins que siguin beneficiaris d'una pensió de solidaritat i que tindran una subvenció de 10 euros per a dues visites anuals al podòleg que estarà subvencionada pel Govern, a més d'una rebaixa de la tarifa. El cap de llista de la formació socialdemòcrata per a les eleccions generals, Pere López, critica aquesta mesura perquè considera que "no resol la demanda del col·lectiu".

López ha remarcat que la demanda de la Federació d'associacions de la gent gran "no compleix, ni de lluny, amb aquest acord". En aquest sentit, manifesta que "DA no escolta" a la gent gran i que se'ls "torna a menystenir". Precisament perquè el PS considera que fa molt temps que es fa aquesta reclamació i que "al final el que fa el Govern és tot just un pedaç, molt per sota del que els nostres padrins esperaven".

El polític socialdemòcrata ha criticat també que el ministre candidat a cap de Govern, Xavier Espot, hagi aprofitat la signatura del conveni "per fer-se una foto que queda molt bé als mitjans però que no resol els problemes de la gent gran". I ha recordat que hi ha també altres demandes del col·lectiu que han trigat anys a ser escoltades i implementades com el règim del tercer pagador o bé d'altres que encara estan pendents i "sense previsió que es puguin complir en un futur pròxim", com ara "la d'una tretzena paga per aquells pensionistes que, malgrat haver cotitzat 35 anys, cobren una jubilació per sota del salari mínim".

Etiquetes

El ministre Xavier Espot i la president del col·legi professional, Marta Vidal, després de signar el conveni.

Relacionat

‘Caramel’ per als padrins: reducció del preu de la podologia i subvenció del Govern

Comentaris

Trending