Dos detinguts per presentar documentació falsa a immigració

En ambdues situacions els autors dels fets han estat arrestats pels agents de la policia per un presumpte delicte contra el tràfic jurídic

Comentaris

-
-
Dues persones han estat detingudes per presentar documentació falsa al servei d'immigració d'Escaldes-Engordany. Es tracta de dues situacions diferents però que en ambdós casos la policia els ha arrestat per un presumpte delicte contra el tràfic jurídic en lliurar a immigració les seves respectives sol·licituds per a l'obtenció d'una autorització de treball i adjuntar-hi documentació que havia estat alterada o bé era falsa.

La primera situació es va produir el passat dijous 14 de febrer, quan un home no resident de 33 anys, va presentar a immigració una sol·licitud per obtenir una autorització temporal de treball de l'interessat per part de responsables de l'empresa contractant. Juntament amb el document s'hi adjuntava una fotocòpia d'un certificat d'antecedents penals que havia estat alterada en el seu contingut.

En el segon cas, es tracta d'un home no resident de 55 anys que el passat divendres 15 de febrer va lliurar a immigració també una sol·licitud per obtenir una autorització de treball. En la documentació s'hi adjuntava un certificat d'antecedents penals i un certificat de fe de vida laboral que també van resultar ser falsos.

Comentaris

Trending