Ciutat de Valls tindrà un centre cívic

La voluntat de la cònsol major d'Andorra la Vella és que aquest equipament pugui estar en funcionament a tot tardar a principi del nou curs escolar

Comentaris

Presentació del nou espai públic de Ciutat de Valls cedit al Comú pel Govern
Presentació del nou espai públic de Ciutat de Valls cedit al Comú pel Govern
Ciutat de Valls comptarà amb un centre cívic. Una proposta que serà possible, ja que el Ministeri d'Educació i Ensenyament Superior i el Comú d'Andorra la Vella han arribat a un acord perquè el Govern cedeixi uns espais de l'antiga escola espanyola de Ciutat de Valls al Comú. Així doncs, els ciutadans d'un dels barris que concentra una major població disposaran d'aquí a uns mesos d'un centre cívic amb entrada des de la placeta de Ciutat de Valls, que es va inaugurar ara fa un any.

Concretament, el Govern cedeix un espai d'uns 140 metres quadrats que corresponen a tres aules, un passadís i els sanitaris de l'antiga escola espanyola. La cessió dels espais és gratuïta i respon a una antiga demanda del Comú d'Andorra la Vella, tal com ha recordat la cònsol major, Conxita Marsol. També s'ha mostrat molt satisfeta, en la compareixença conjunta amb el ministre Eric Jover, de poder oferir aquest equipament. Malgrat que ha manifestat que cal estudiar amb detall l'ús del nou espai. 

La voluntat de Marsol és sigui com sigui és que una part d'aquest espai serà habilitada com un centre cívic, i la idea és que pugui estar en funcionament, a tot estirar, a principis del nou curs escolar. D'aquesta manera, es dotarà el barri d'un nou equipament que complementarà el parc infantil d'ús públic els caps de setmana i festius escolars habilitat al pati de l'antiga escola espanyola, i la nova placeta Ciutat de Valls.

Comentaris

Trending