Un autocar desfrenat s’emporta una parada de bus i diversos vehicles estacionats a Encamp

(amb vídeo) L'accident, ocorregut a la carretera general, a la zona del Funicamp i a l’altura d’un conegut restaurant, no ha causat ferits

Comentaris

-
-
Un autocar que trasllada habitualment esquiadors -i que en tot cas fa el servei intern parroquial- s’ha desfrenat per causes que els especialistes en atestats de la policia i altres perits estan estudiant i s’ha encastat contra diversos vehicles estacions a l’avinguda François Mitterrand, a Encamp, i ha fet desaparèixer literalment la parada d’autobusos que hi ha a la zona. Sortosament, l’accident no ha causat cap ferit.

La policia ha rebut l'avís del sinistre poc després d'1/4 de 2 de la tarda. El xòfer havia deixat teòricament l'autocar frenat a la zona del Funicamp. Per causes que s'hauran d'aclarir, i amb tres passatgeres a l'interior que no han sofert cap dany, el vehicle de gran tonatge ha començat a descendir tot topant contra alguns automòbils estacionats a la zona i fent desaparèixer gairebé literalment la parada de bus que hi ha just a l'altura del restaurant La Cirera. 

L'autocar, que també s'ha emportat alguns senyals de trànsit i ha acabat aturant-se després de les diverses topades, ha patit danys sobretot al vidre i a la zona lateral dreta. Patrulles de la policia i agents de circulació de la parròquia s'han personat fins al lloc del fets. Testimonis presencials han assegurat que hauria anat de poc que no s'hauria produït una desgràcia. 

Fonts properes a la companyia propietària de l'autocar han assegurat que la setmana passada, justament, el sistema de frenada havia estat sotmès a una revisió. Alhora, el conductor, experimentat, hauria assegurat de totes totes que havia deixat posada alçada la palanca del fre abans de sortida del vehicle. Llavors, sols podria explicar la fallada una errada mecànica, atès que aquests vehicles, segons diverses fonts, no es poden desfrenar de manera 'senzilla'.

Comentaris (1)

Trending