Lliure i pendent de judici la noia que va llançar un pot contra la parella

Els veïns van alertar de la batussa que hi estava havent en un domicili d’Andorra la Vella però l’agredit no va presentar denúncia ni va reclamar res i la pròpia policia va alliberar la detinguda

Comentaris

-
-

La noia de 22 anys que dimecres de la setmana passada va ser detinguda arran d’una batussa amb la parella va quedar poques hores després en llibertat i resta pendent de judici, segons fonts judicials consultades. La dona, resident, va llançar un pot metàl·lic contra el clatell de la parella i va empentar-la, fent-la picar contra el marc d’una porta i, arran d’això, causant-li petites ferides en un colze i un genoll.

Segons les fonts consultades, l’absència d’antecedents va portar la pròpia policia a deixar en llibertat la jove. Però no sense res. El cos d’ordre passarà el dossier a la Batllia i, més endavant, l’organisme judicial citarà la dona perquè respongui pels fets protagonitzats. Segons les fonts, la noia molt probablement serà objecte d’un judici ràpid, és a dir, d’una ordenança penal, que li hauria de comportar una condemna molt lleu.

Les fonts consultades han explicat que la detenció arran de la intervenció de la policia a partir d’una trucada veïnal. Veïns de l’immoble d’Andorra la Vella, en sentir la batussa a primera hora de la tarda, a un quart de tres de dimecres passat, va contactar amb la policia. L’agredit, però, no va presentar cap denúncia ni tan sols va reclamar res, amb la qual cosa la reprimenda contra la noia encara serà menor.

Comentaris

Trending