Detinguts tres homes al Pas amb 3.290 paquets de tabac i 25 quilos de tabac de pipa d’aigua

Els arrestats eren francesos que feien contraban i van quedar en llibertat després que se’ls dictés una condemna condicional amb expulsió inclosa

Comentaris

-
-
Tres homes residents al sud de França i amb edats compreses entre els 27 i els 28 anys van ser detinguts al Pas de la Casa després que es descobrís a l’interior de la furgoneta amb què viatjaven tot de tabac de contraban. En concret, 3.290 paquets i 25 quilograms de tabac de pipa d’aigua. Els arrestos es van produir dimecres i l’endemà van quedar en llibertat després que se’ls dictés una ordenança penal amb condemna condicional i expulsió incloses.

Les detencions es van produir arran del control d’una furgoneta estacionada en una avinguda del Pas de la Casa que va aixecar sospites als agents de policia. Els uniformats van requerir la presència dels seus ocupants i van procedir a regirar el vehicle, sense que costés massa trobar els paquets de tabac, que estaven valorats en 11.449 euros i el tabac de pipa d’aigua, que tenia un valor de 1.146 euros més.

Els agents van procedir a comissar tant el material com la furgoneta i van detenir acusats d’un delicte de tràfic de mercaderies sensibles els tres homes, que van acabar passant a disposició judicial l’endemà, dijous. La policia continua estan molt amatent amb tota la qüestió relacionada amb el contraban de tabac, especialment al Pas de la Casa.

Comentaris

Trending