Successos

Dos coneguts empresaris ordinencs passen la nit detinguts per sacsar virulentament un urbà al Serrat

L’agent de circulació va recriminar la nit de divendres als dos homes, pare i fill, l’indegut estacionament que estaven fomentant i els posteriorment arrestats van reaccionar amb un enuig desmesurat

T. S.

Dos coneguts empresaris hotelers del Serrat, pare i fill, han passat la nit en dependències policials i en qualitat de detinguts arran d’enfrontar-se amb un agent de circulació del comú d’Ordino per unes diferències sobre l’estacionament de, com a mínim, un vehicle. L’incident va passar anit al poble mateix del Serrat i els dos arrestats han recobrat la llibertat aquesta tarda. No ha transcendit si han estat sotmesos a un judici ràpid o hauran de respondre davant la Batllia quan correspongui.

El que està clar, segons fonts jurídiques, és que la detenció s’hauria practicat poc abans de la mitjanit de divendres a dissabte i que els dos homes han passat tota la nit i la jornada matinal al despatx central de policia. Les fonts consultades han assegurat que un agent de circulació d’Ordino va contactar amb el cos d’ordre sobre les 11 de la nit de divendres advertint que havia estat víctima d’una agressió per part de dos ciutadans de la parròquia, que haurien reaccionat violentament a un requeriment fet per l’urbà.

Segons les fonts, l’agent va recriminar als dos homes que fomentessin l'estacionament en un lloc on no tocava i de manera indeguda. La reprimenda de l’urbà hauria enutjat pare i fill que visiblement alterats per la situació -no pas per altres circumstàncies- haurien començat a increpar a l’agent per la recriminació que els acabava de proferir. Després de la sacsamenta patida, l'urbà no va trucar a la policia fins que va ser al poble de Llorts. 

Segons les fonts consultades, l’agressió que inicialment es va advertir en comunicar amb la policia haurien estat quatre o cinc empentes amb més o menys força i una estrebada en un braç. No consta que l’urbà hagués hagut de quedar hospitalitzat ni tan sols les fonts han pogut confirmar que requerís assistència mèdica, tot i que no es pot descartar per una qüestió de protocol. Sia com vulgui, en arribar la patrulla de policia va acabar detenint pare i fill per, especialment, l’atemptat contra agents de l’autoritat que havien protagonitzat.

Comentaris

Jon Fuster
23.

Sóc una veïna del costat de l'hotel i ja va pasar més d'una vegada aquesta situació.
Coneguts o NO, empresaris o NO, no tenen cap dret de agredir ningú i menys un agent d'autoritat.
Si o fas arriben conseqüències i les pagues per mol que es digui sr. de Cap blablabla.
Llavors cap dintre (y a donar p c...) a veure si aprenen tots dos.
En enhorabona als agents de policia que van fer l'intervenció.
Ànim a l'agent agredit.

  • 11
  • 8
ja n'hi ha proup
Aqui no es tracta de la neu ni del aparcament,es tracta de l'actuació d'aquests dos empresaris no es la primera vegada,Comú d'Ordino i la mateixa Policia ho saben,violents i amenaçants a més d'insultants i malparlats,crec que darrera hi ha un altre problema més important,i si es veritat que mereixen un toc d'atenció i ara que el Comú actui com a acusació particular,d'un funcionari seu.
En resposta a ja n'hi ha proup
Per culpa del aparcament si si i de les males formes del urbano
22.

Perdó ? Si si SI es tracta de l’aparcament si , i de les formes amb Les que va anar el agent de circulació ( que Per cert no surten a la notícia ) si SIIIII i de la resposta del empresari.

  • 13
  • 7
Qui coneix be.
21.

Ja ni a prou se jutjar a una familia que es exemple de Treball comprmis dedicacio a una vall. Els bringue son exemple a seguir en situat el Serrat al mapa del mon. Os puc dir q si aún saltat de aquesta manera potser mirem l'actitud del servei de circulación quina va ser.el meu suport cap aquesta familia. Els conec molt be i us puc dir q per q el Josep María salti as de tocar molt els Collins....

  • 22
  • 13
ja n'hi ha proup
20.

Aqui no es tracta de la neu ni del aparcament,es tracta de l'actuació d'aquests dos empresaris no es la primera vegada,Comú d'Ordino i la mateixa Policia ho saben,violents i amenaçants a més d'insultants i malparlats,crec que darrera hi ha un altre problema més important,i si es veritat que mereixen un toc d'atenció i ara que el Comú actui com a acusació particular,d'un funcionari seu.

  • 16
  • 16
Dani
19.

El comentari de la treta de Neu!! cuan neva es fa molt difícil soc yo que trec la neu a Sornas ami ningú em paga perquè tregui la neu si els munticuls de neu la fiquem on podem i nos es façil tirarla al riu mala feina munticul es així la vida .prou que a la Cortinada els paguen una empresa per treure el munticuls que vinguin a Sornas també i la treguin també que paguem com els de la Cortinada.aquet comú molt malament res de seriós però dv de casa seva u tenen ben net!!

  • 22
  • 2

Comenta aquest article