Malestar a l’administració amb els edictes ‘teledirigits’

La darrera convocatòria d’una plaça eventual al departament de protocol sense que es publiqués al mateix moment el plec de bases dispara la indignació pels llocs de treball suposadament fets a mida

Comentaris

-
-
Un edicte publicat recentment al BOPA convocant una plaça eventual per al departament de protocol ha estat la gota que ha fet vessar el vas a alguns funcionaris i altres persones que pretenien accedir al lloc de feina i, almenys força dies després d’haver-se publicat la plaça, han vist com el plec de bases que regula les condicions per accedir a la feina no està disponible. Tot sembla indicar, afirmen les fonts consultades de l’administració, que, d’entrada, la plaça ja té una persona ‘prevista’.

A l’administració hi ha força malestar, els darrers mesos, amb tot un seguit d’edictes que estan poc menys que ‘teledirigits’. O càrrecs de confiança que estan essent recol·locats en altres llocs que tenen garantida una feina més enllà dels comicis de l’abril. Les fonts consultades han explicat que des de diversos departaments de l’administració central fins a FEDA passant per algun comú han convocat els darrers temps llocs de treball que han acabat essent ocupats (o com a mínim han estat assignats) a persones afins al projecte demòcrata o, com a mínim, que han prestat servei per als actuals governants.

El lloc de treball a protocol és sols un exemple, han afirmat les fonts, que han lamentat que el lloc de treball es convoqués el 30 de gener i malgrat això ha estat impossible accedir, per aquelles persones que ho volien, al plec de bases. La pregunta que es fan alguns dels qui voldrien participar del procés és, per exemple, quan finalitzarà el termini per poder complimentar tots els passos necessaris i poder presentar la candidatura. ¿Caldrà tenir present la data de publicació de l’edicte o el dia que s’hagi pogut accedir al plec de condicions?

 

Comentaris

Trending