ANDetectius nega haver investigat casos de corrupció que afectin membres del Govern

L'agència privada andorrana exposa que "mai hem gravat ni publicat les converses que han sortit publicades"

Comentaris

-
-
L'agència d'investigació privada d'Andorra, ANDetectius, manifesta en un comunicat que "no hem realitzat cap investigació relacionada amb casos de corrupció que afectin membres de l'actual Govern". La nota de premsa s'ha emès perquè en els darrers dies hi hagut una polèmica gravació apareguda a 'OKDiario' en què a través d'un àudio distorsionat es mantenia que l'exesposa de Gilbert Montané hauria comentat a un detectiu – que segons el digital madrileny seria un dels interlocutors que apareixen en la gravació - que havia contractat, que el seu exmarit hauria estat pagant diners a Toni Martí a canvi de garantir-se que la llicència del casino aniria a Jocs.

Malgrat que el que és cert és que el comunicat no desmenteix que un d'aquests interlocutors que apareixen en les gravacions no sigui un dels detectius de l'empresa. Si no que exposen que "mai hem gravat ni publicat les converses que han sortit publicades" i que d'aquesta manera "protegirem el nostre nom i el nom de qualsevol detectiu que surti publicat".

Des de l'agència de detectius informen que "a data i hora d'avui, no hem rebut cap sol·licitud per part del Cos de Policia, Batllia o Fiscalia, com s'està publicant falsament". Tot i això, han deixat clar que "quedem sempre a la disposició dels òrgans competents com ho hem fet sempre". El comunicat també explica que "ens reservem les accions judicials adients per preservar el nostre honor i professional contra aquells que actuïn contra nosaltres o els interessos dels nostres clients" i considera que són "víctimes" de la situació.

Etiquetes

Comentaris

Trending