El comú d'Escaldes afirma que els problemes amb l'aigua termal tardaran un mes més a resoldre's

Les anomalies afecten una desena d'edificis de la part alta de la parròquia escaldenca i segons els perjudicats fa més de seixanta dies que es troben en aquesta situació

Comentaris

La font del Roc del Metge, una de les zones d'Escaldes amb aigua termal
La font del Roc del Metge, una de les zones d'Escaldes amb aigua termal
El comú d'Escaldes-Engordany confirma les queixes dels veïns de la parròquia, que manifesten que en els seus habitatges – els quals se subministren de l'aigua termal d'Escaldes- no els arriba prou pressió d'aquesta aigua, és a dir, en obrir l'aixeta els surt un rajol mínim d'aigua i a més, depenent de les hores del dia tampoc tenen aigua calenta. Segons els afectats fa dos mesos que es troben en aquesta situació, però el comú ha explicat que els tècnics preveuen que fins d'aquí a un mes no es pugui resoldre el problema.

L'ens comunal, que precisament és el responsable de distribuir l'aigua calenta, explica que les anomalies sofertes pels usuaris són degudes als treballs que "s'estan duent a terme per refer la xarxa de subministrament d'aigua calenta en aquesta zona" i que en total es veuen afectats entre vuit i deu edificis de la part alta d'Escaldes.

Els veïns per la seva part manifesten que el comú fa cas omís de les seves queixes i que només els hi dóna llargues. De manera que exigeixen que els hi proporcionin una solució immediata perquè amb aquest problema no poden per exemple, dutxar-se a primera hora del matí amb aigua calenta o bé a la nit quan sí que en surt necessiten emprar el doble de temps en dutxar-se per la baixa pressió de l'aigua. Una circumstància que però, segon confirma l'ens no estarà resolta fins al març.

Etiquetes

-

Relacionat

Queixes veïnals a Escaldes per la baixa pressió de l'aigua calenta

Comentaris

Trending