Queixes veïnals a Escaldes per la baixa pressió de l'aigua calenta

Els perjudicats reivindiquen que el Comú de la parròquia no els soluciona el problema, el qual fa dos mesos que els afecta, i que només els dóna llargues

Comentaris

-
-
Veïns d'Escaldes-Engordany que viuen a la part alta de la parròquia expressen les seves queixes perquè des de fa dos mesos tenen molt poca pressió d'aigua calenta, és a dir, el rajol d'aigua a l'hora d'encendre l'aixeta és mínim. Només tenen el problema amb l'aigua calenta perquè és aigua termal. Aquesta situació l'han transmès als propietaris dels edificis perjudicats, però la responsabilitat segons expliquen recau sobre el Comú d'Escaldes. Qui els reconeix tenir problemes a les bombes d'aigua que afecten la pressió de l'aigua calenta, però no els proporciona cap solució per pal·liar l'afer. 

Les fonts consultades reivindiquen que a més l'aigua calenta només surt a la nit perquè durant el dia les bombes d'aigua s'escalfen. Malgrat que també sigui de poc en poc. "Si normalment em dutxo amb 15 minuts, ara he de doblar el temps per fer-ho", expressa una veïna. A més, si és el cas que per exemple, es volen dutxar a primera hora del matí, ho han de fer amb aigua freda.

Els afectats han fet arribar el seu malestar al Comú d'Escaldes-Engordany, qui els explica que el problema s'ha produït perquè se'ls hi va inundar una sala de màquines i que això ha afectat les bombes d'aigua calenta. Però, són molts els que creuen que el problema ve de l'obertura de les noves piscines d'Escaldes, les quals s'han obert abans del previst i que això ha provocat que "hi hagi hagut una mala previsió en la gestió del bombatge d'aigua calenta".

Sigui com sigui, el cas és que hi ha afectats que fa dos mesos que no es poden utilitzar amb condicions normals l'aigua calenta per la poca pressió que presenta aquesta i perquè només n'hi ha durant la nit. Un problema que sembla que no arribi a tenir solució perquè "el Comú només ens va donant llargues i va fent la calladeta". "La realitat és que és una situació que afecta molts veïns de la parròquia". Exigeixen que se solucioni immediatament perquè és "vergonyós i inhumà el que està passant", sentencia una afectada.

Comentaris (2)

Trending