Traslladen a Barcelona l'home atropellat a l'avinguda Consell d'Europa

Un taxi ha envestit el vianant, que hauria intentat travessar la via amb el semàfor en vermell, i pateix un greu traumatisme cranial

Comentaris

-
-
L’avinguda Consell d’Europa, a l’altura del carrer Josep Rossell Calba, això és a tocar l’aparcament d’Hiper Andorra, ha estat l’escenari d’un atropellament que ha causat un greu traumatisme cranial a un vianant. A l'hospital Nostra Senyora de Meritxell se li han prestat les atencions necessàries abans de traslladar el ferit, per la vida del qual inicialment no es tem, cap a un centre mèdic de Barcelona, molt probablement a Sant Pau.

El sinistre ha succeït a pocs metres d’un pas per a vianants poca estona després de les 7 de la tarda (passaven 17 minuts segons l'avís rebut per la policia). Les primeres indicacions apunten al fet que l'home hauria intentat travessar el vial, de tres carrils en aquell punt, estant el semàfor en vermell. Un vehicle (Dacia Londgy matriculat al Principat) dedicat al servei de taxi l'hauria envestit i el jove, prioritàriament, hauria picat de cap a terra. 

Els serveis mèdics l'han atès en el mateix lloc dels fets i, després de fer una primera estabilització, ha estat traslladat cap al centre hospitalari, a no gaire distància d'on ha ocorregut l'atropellament. Les fonts mèdiques consultades han explicat que se li ha fet l'oportuna revisió i se li ha diagnosticat com a ferida més alarmant un traumatisme cranial. A banda tenia contusions i rascades. La naturalesa de la lesió que pateix, i tot i que ara per ara la vida del vianant no correria perill, aconsella el seu tractament en un centre especialitzat. D'aquí que s'hagi enviat en helicòpter cap a Barcelona.

 

Comentaris (4)

Trending