Allau de crítiques per la prova pilot que afecta la circulació de la Massana i Encamp

Els usuaris afectats pel canvi viari qüestionen l’efectivitat de la proposta perquè malgrat que pretenia evitar retencions, se n'han fet més de l'habitual

Comentaris

La prova pilot porta més retencions de les habituals a Encamp i la Massana
La prova pilot porta més retencions de les habituals a Encamp i la Massana
De les 7 a les 9 hores d'aquest dimecres al matí, l'àrea de Mobilitat i el COEX han dut a terme una prova pilot per tal reduir les retencions entre la rotonda de Sorribes de la Massana i l'encreuament de Sispony, i entre la rotonda de Valira Nova i la Bartra, les vies de doble carril han passat a ser d'un sol carril. Molts usuaris que s'han vist afectats per aquesta prova pilot, és a dir, pel canvi en la circulació, l'han criticat sense miraments a les xarxes socials principalment per les retencions que s'han causat. 

Mobilitat demana paciència i confiança. Però, mentrestant, els comentaris a les xarxes socials dels internautes parlen per si sols. Els canvis en la circulació de la Massana i Encamp no els han agradat, de manera que es mostren en desacord amb aquesta proposta.

Amb la prova pilot es volia provar precisament si es podien reduir les retencions que es produeixen en aquestes zones a primera hora del matí. El resultat pels conductors no ha estat gens satisfactori, perquè en lloc de reduir les retencions, encara que s'han produït més. Per exemple, s'ha fet cua des de l'entrada de la Massana o des dels túnels de l'entrada d'Encamp. Així doncs, els afectats manifesten que han arribat tard a la feina o bé que han tardat el doble de temps en fer el recorregut que fan habitualment i que per tant, en conseqüència la prova no és una bona idea.

Etiquetes

Zona d'Encamp que patirà el canvi de circulació

Relacionat

Prova pilot amb canvis en la circulació a la Massana i Encamp per reduir retencions

Comentaris (7)

Trending