Tres detinguts per violència de gènere

Durant la darrera setmana tres dones han estat agredides o amenaçades al Principat per les seves exparelles o parelles 

Comentaris

-
-
El Cos de Policia ha detingut a tres homes al Principat per haver agredit o amenaçat les seves exparelles o parelles. D'aquesta manera, estaríem parlant en totes situacions de casos de violència de gènere i pels quals els agents han hagut d'intervenir en les situacions i arrestar als homes. Així ho publica el balanç de detencions efectuades durant la darrera setmana del 21 al 27 de gener de 2019.

El passat dilluns, 21 de gener, a La Massana un home no resident de 26 anys va agredir la seva exparella. D'aquesta manera, la policia, que va ser requerida en un domicili familiar, va detenir l'autor dels fets com per un presumpte delicte de maltractaments en l'àmbit domèstics.

El divendres 25 de gener, un home resident de 41 anys va amenaçar verbalment la seva exparella. I en presència de la filla menor d'ambdós, mentre proferia les amenaces verbals a la dona va agafar i esgrimir tres ganivets de cuina. En aquest cas, la policia que també va ser requerida en un domicili familiar d'Encamp i va arrestar l'home per un presumpte delicte contra la llibertat en l'àmbit domèstic i la seguretat col·lectiva.

L'últim fet de violència de gènere es va produir aquest diumenge a la nit a Andorra la Vella. Un home resident de 33 anys, va ser detingut com a presumpte autor contra la integritat en l'àmbit domèstic. A la policia se li va requerir els seus serveis per una discussió de parella, en què l'home en un estat d'embriaguesa important va donar un cop a la cara de la seva esposa. 

Etiquetes

Comentaris

Trending