Empresonat un distribuidor d’haixix i marihuana que actuava sobretot al Pas de la Casa

La policia va detenir dimarts un resident a qui se li han trobat més de tres quilos de cada substància i diferents pastilles d'èxtasi

Comentaris

-
-
La policia continua posant el focus en la desarticulació de grupuscles o la detenció de persones que acaben abastint, encara que tot sovint de forma força limitada, el mercat de la droga del Principat. Ha ingressat al centre penitenciari un home resident temporal de 34 anys com a presumpte autor de tràfic de productes estupefaents. L’arrest es va practicar dimarts i, es van comissar importants quantitats de droga; 3.290 grams de marihuana, 3.042 grams d'haixix, 190 pastilles d'èxtasi, 150 grams de metamfetamina, 1,75 grams de metamfetamina en cristall, 3,2 grams de cocaïna i 2,36 grams d'heroïna. 

El detingut, que ha passat a disposició judicial durant la jornada matinal d’aquest dijous, és un traficant tant d’haixix com de marihuana i actua normalment al Pas de la Casa. De manera que, la intervenció policial ha permès desmantellar un punt de venda de gran rellevància de diferents categories d'estupefaents a Andorra i en particular al Pas. 

La droga que tenia l'home de 34 anys va ser localitzada al fals sostre d'un box i també al domicili detingut, malgrat que en aquest cas les quantitats eren menys rellevants. La Policia també va descobrir i confiscar diversos productes químics destinats al condicionament de la droga per la seva venda, una bàscula i dues màquines d'envasar al buit. 

L'autor dels fets tenia més de tres quilos de marihuana i també d'haixix, així com 190 pastilles d'èxtasi amb un pes de 66 grams. Les quantitats dels altres productes estupefaents és molt més minsa i entre les quals hi ha: metamfetamina, metamfetamina en cristall, cocaïna, heroïna. Al resident temporal al país també se li va decomissar 9.070 euros en efectiu i diversos estris per a la venda al detall de les drogues. 

La de l’home que ja ha estat empresonat no és l’única detenció relacionada amb estupefaents que s’ha practicat en les darreres hores. Fonts jurídiques han assegurat que entre dimecres i avui s’haurien dut a terme almenys tres arrestos més que estarien vinculats entre ells però no tindrien res a veure amb el cas que va esclatar dimarts. En aquesta segona ocasió, les quantitats de droga comissada serien molt inferiors.

 

Comentaris

Trending