Detenen un jove per deixar inconscient un menor en una baralla

Els agents també van arrestar un jove a Escaldes - Engordany per agredir al seu pare

Comentaris

Un cotxe policial fent una vigilància.
Un cotxe policial fent una vigilància.
La policia ha detingut la matinada d'aquest dissabte a diumenge a Andorra la Vella un noi resident de 24 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física. Els agents van ser requerits pel personal d’un local d’oci de la capital, per una agressió entre dues persones en què la víctima era un menor de 16 anys. Els dos implicats haurien tingut una disputa a l’interior del local i, una vegada a l'exterior, el jove de 24 anys li hauria propinat un cop a la cara que va fer caure a terra la víctima i queda inconscient durant uns instants. El menor presentava un hematoma al voltant de l’ull dret, una erosió al front i una altra erosió sagnant al turmell esquerre. 

Aquest és un dels delictes del balanç de detencions efectuades durant la darrera setmana del 14 al 20 de gener i que el Cos de Policia d'Andorra ha publicat aquest dilluns. En què també es mostra que, els agents de la policia van detenir un jove resident de 19 anys per agredir al seu pare. Els fets es van produir el passat dijous 17 de gener en un domicili familiar d'Escaldes - Engordany. El noi va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic. 

Per altra banda, el passat dimecres 16 de gener a la nit va ser detingut un home no resident de 28 anys al Pas de la Casa. La policia va intervenir en la baralla que s'estava produint en l'interior d'un restaurant de la localitat encampadana. En l'actuació per part del cos policial un dels participants en la baralla va tenir accions desproporcionades envers els agents interventors.L'home va agredir un dels agents de la policia amb dos cops de puny al rostre. Per aquest motiu, el no resident va ser detingut per un delicte contra la integritat física i moral, i la funció pública per la resistència greu a funcionaris de policia mentre exercien les seves funcions.


 

Etiquetes

Comentaris

Trending