L’església de Sant Esteve acollirà demà a les 11 del matí l’últim adéu a Pep Aguareles

La vetlla pel desaparegut fotògraf i cap de l’Escola d’Art d’Andorra la Vella es farà aquesta tarda, entre 2/4 de 4 i les 8, a la sala comunal de Prat de la Creu

Comentaris

-
-
L’església de Sant Esteve d’Andorra la Vella acollirà aquest dimarts, 22 de gener, a les 11 del matí, la missa funeral en memòria i record del fotògraf Pep Aguareles, traspassat aquest diumenge sobtadament als 53 anys. Aguareles, que era el cap de l’Escola d’Art del comú de la capital, va patir un atac de cor fulminant al seu domicili. En senyal de dol, el centre de formació artística d'Andorra la Vella tancarà aquest dilluns i demà dimarts.

El funeral constituirà l’últim adéu per al creador, encara que no es descarta que més endavant es faci algun altre tipus d’homenatge o d’acte de record. En tot cas, això encara és molt incipient. Evidentment, la mort sobtada d’Aguareles ha deixat glaçats tots els seus coneguts, alumnes i actors del sector cultural del país, que pateix una notable commoció. La vetlla del fotògraf es farà aquesta tarda, entre les 15.30 i les 20 hores a la sala comunal de Prat de la Creu.

Nascut a Andorra el 1965, i format a diversos centres i escoles de formació fotogràfica a Barcelona, Pep Aguareles formava part de la plantilla de l’Escola d’Art d’Andorra la Vella des del 1990. S’hi va incorporar procedent del servei fotogràfic de Govern per dur-hi a terme el taller de fotografia. Actualment, i des del 2017, era el màxim responsable de l’escola alhora que es mantenia com a professor de fotografia, la seva gran passió.

El comú d’Andorra la Vella, en un comunicat, ha lamentat "profundament la pèrdua d’un professional reconegut en el seu àmbit i una persona molt implicada en l’ensenyament de la fotografia". I ha remarcat que la defunció del creador fotogràfic "ha causat una gran consternació entre els treballadors" de la institució comunal i el món cultural del país.

-

Relacionat

Un infart ‘apaga’ per sempre la càmera de Pep Aguareles

Comentaris

Trending