El ‘president’ Piqué veu empatar l’FC Andorra a Castelldefels

El central del Barça presencia en directe el primer partit del conjunt del Principat des que s’ha oficialitzat l’entrada de Kosmos a l’accionariat del club

Comentaris

Gerard Piqué a la grada de Can Vinader, entre el públic que seguia el partit.
Gerard Piqué a la grada de Can Vinader, entre el públic que seguia el partit.
Gerard Piqué fa deu dies va conèixer els jugadors de l’FC Andorra en una visita llampec que va fer al Principat. Ara, a més a més, ja pot saber amb més coneixement de causa com es mouen sobre la gespa. El central del Barça, que tenia el matí de diumenge lliure abans de concentrar-se per l’enfrontament d’aquesta nit al Camp Nou contra el Leganés, ha vist empatar el club andorrà a 1 gol a Castelldefels, contra la UD Vista Alegre.

Piqué s’ha desplaçat a les instal·lacions de Can Vinader juntament, entre d’altres, amb el seu pare Joan, que podria assumir la presidència executiva de l’entitat andorrana una vegada sigui efectiva i vigent la nova llei de l’esport del Principat i es pugui materialitzar tot l’entramat societari que permetrà l’entrada definitiva -perquè efectiva ja ho és, com s’està veient les darreres setmanes- de Kosmos -l’empresa que presideix el futbolista- i altres aliats dins de l’accionariat de l’FC Andorra.

Piqué ha seguit ben de prop les evolucions del conjunt que entrenen ara el tàndem format per dos exblaugranes com Gabri García i Albert Jorquera. Era el tercer partit consecutiu que l’FC Andorra disputava lluny del Principat. El fet que l’enfrontament fos en un camp tan proper a Barcelona ha fet que nombrosos periodistes i càmeres de les principals televisions estatals espanyoles acudissin al partit per comprovar si el futbolista blaugrana hi treia el nas. I així ha estat.

El jugador, des de la banda, se l’ha vist gesticular i comentar la jugada, i mai millor dit. Els dos gols que s’han vist durant el matx no han arribat fins ben avançada la segona meitat. Fede Bessone ha avançat els tricolors, avui de gris fosc, rematant amb el cap una bona centrada de Betriu. Vuit minuts després del gol andorrà, Adri López ha anotat el gol local que ha suposat el definitiu 1 a 1. L’FC Andorra és ara setè després d’una derrota, una victòria i un empat des que Gabri i Jorquera estan al capdavant del projecte en l’àmbit esportiu. Està a setze punts del líder de Primera Catalana, que és el Manresa, i a onze del segon, la Montañesa.

Comentaris

Trending