El PS exigeix que s'aclareixi què passarà amb les oficines d'Andorra Telecom un cop avortat 'The Cloud'

Rosa Gili recorda que l'actual ubicació era només provisional però ara mateix no hi ha cap alternativa i Pere López s'interessa pels càrrecs de relació especial a Govern

Comentaris

-
-
El Partit Socialdemòcrata (PS) farà dues preguntes orals per la sessió de control prevista pel dimecres 23 de gener al Consell General. D’una banda, la parlamentària Rosa Gili vol demanar quina es la previsió d’Andorra Telecom pel que fa a les seves oficines un cop avortat el projecte de construcció de ‘The Cloud’. Per l' altra, Pere López pretén que el Govern aclareixi els dubtes que hi ha al voltant de la legalitat de les tasques d’alguns càrrecs de relació especial, que també han estat denunciades pels sindicats de treballadors públics.

La consellera socialdemòcrata apunta en el seu escrit que s’expliqui la previsió futura que es vol donar a les oficines d’atenció al client d’Andorra Telecom. Una demanda que la fa “com a conseqüència de l’enderroc de l’antic edifici d’Andorra Telecom a l’avinguda Meritxell per a realitzar el fallit projecte de The Cloud, les oficines d’atenció al client es van haver de traslladar a uns locals de lloguer” i que “fins ara, el cost de l’arrendament d’aquests espais ha suposat una despesa superior als 325.000 euros” i que “aquesta s’anirà incrementant en el futur a raó d’un lloguer mensual proper als 8.600 euros”. També indica que “segons hem pogut constatar, les actuals oficines no acaben de convèncer els treballadors” i recorda que “la idea inicial era que aquesta situació fos temporal”, però que en l’actualitat no hi ha cap “alternativa prevista”.

Per altra banda, el conseller general i líder del PS, exposa que davant la “proliferació de càrrecs que haurien d’exercir únicament funcions d’assessorament, però que estan fent d’altres tasques de comandament o en alguns casos amb signatura delegada per part del ministre de qui depenen. Una situació que com apunta López “no està prevista per la legislació actual”. Per aquest motiu, es vol saber quines tasques fan aquests càrrecs de relació especial i sota quin fonament legal entén el Govern que “càrrecs de relació especial que tot just haurien d’exercir tasques d’assessorament estan exercint atribucions que només podrien assumir funcionaris nomenats”.

Comentaris

Trending