SDP vol dotar una partida pressupostària per fer una rotonda davant del Punt de Trobada

La proposta del conseller general Víctor Naudí té com a finalitat "evitar les disfuncions circulatòries i d'accés dels clients i del personal"

Comentaris

-
-
El portaveu parlamentari i conseller general de Progressistes – Socialdemocràcia i Progrés (SDP), Víctor Naudi, ha presentat 14 esmenes al Projecte de llei del Pressupost per a l'exercici 2019. Entre les més destacades hi ha la de fer una rotonda davant del centre comercial del Punt de Trobada, l'acabament de la desviació de Sant Julià de Lòria o bé augmentar la partida per la subvenció de tren Andorra-l'Hospitalet.

A l'esmena 4 el conseller general fa la proposta per a al dotació d'una partida pressupostària per a l'estudi i la construcció de la rotonda del Punt de Trobada amb la finalitat "d'evitar les disfuncions circulatòries i d'accés dels clients i del personal i disminuir el risc d'accidents a la xarxa".

També proposa, a l'esmena 5, augmentar la dotació de la partida pressupostària plurianual per l'acabament de la desviació de Sant Julià de Lòria. Una esmena que tal com indica Progressistes-SDP es "contraposa amb la proposta del Govern de reduir la quantitat destinada aquests treballs".

En la línia de les infraestructures i comunicacions, Víctor Naudi demana, a l'esmena 9, que s'augmenti la partida de promoció turística exterior pel que fa a la subvenció a l'estació de tren Andorra-l'Hospital perquè considera que "cal destinar més mitjans per a facilitar el transport i la correspondència necessaris per a garantir unes freqüències de viatge fins a Andorra".

Per contra, l'esmena 6 dels Progressistes-SDP s'adreça a eliminar les partides pressupostàries previstes pel 2019, 2020 i 2021 en relació al projecte de l'Heliport, ja que consideren que la zona de Les Tresoles no reuneix "les condicions òptimes que ha de regir una infraestructura d'aquest ordre, i per la defensa de la seguretat i la qualitat de vida dels ciutadans que viuen en zones pròximes".
 

Etiquetes

Comentaris

Trending