El 'virus' de l’alcohol al volant també s’encomana a la majoria comunal d’Andorra la Vella

Un positiu d’alcoholèmia la matinada del 20 al 21 de desembre deixa sense permís de conduir una integrant de la corporació de la capital

Comentaris

-
-
Que els positius d’alcoholèmia han incrementat aquesta darrera campanya nadalenca promoguda per la policia respecte d’anteriors és una evidència. Tant com que alguns càrrecs institucionals han hagut de passar pel despatx central en règim de detinguts i, posteriorment, han vist com se’ls retirava el permís de conduir durant uns quants mesos. Com a mínim, ha succeït entre els integrants de la corporació massanenca però, també, en un membre de la majoria comunal d’Andorra la Vella.

Aquest darrer cas, segons les fonts, s’hauria donat la mitjanit del 20 al 21 de desembre, quan ja era activa la campanya policíaca relativa als controls d’alcoholèmia i just la nit prèvia a un dia festiu a l’administració. En un control poc després de les 12 de la nit, la interessada hauria donat una taxa lleugerament superior a l’1. Per tant, en superar la barrera penal del 0,80 hi va haver l’arrest, amb la consegüent retirada del permís per decisió judicial l’endemà. El temps que l’afectada estarà suspesa de carnet no ha transcendit.

Les fonts consultades han assegurat que ja se sap que el consum d’alcohol és superior en alguns període de l’any. I que els càrrecs institucionals, com a persones que són, tenen tot el dret de consumir. Però que han de ser responsables i donar exemple, més, segons les fonts, quan des del càrrec que ocuparia el càrrec comunal en qüestió fa que tot sovint hagi de donar missatges amb un caràcter sensibilitzador, preventiu.

Comentaris (1)

Trending