Pares de l'Escola Andorrana molestos per la no anul·lació de les activitats previstes davant l'avís groc de vent

També es manifesta que si hi ha manca de neu s'ha d'enviar els nens "cap a classe en comptes d'anar a fer l'indi" i no pas anar a passar la jornada d'aquest dijous a Naturlandia

-
-
Preocupació entre pares de l'Escola Andorrana, en què també s'hi han afegit alguns mestres, perquè no s'han anul·lat les activitats previstes per la jornada d'aquest dijous dels alumnes de tercer i quart de primària, tenint en compte que el Servei Meteorològic Nacional ha alertat d'un avís groc per fortes ventades que incidirà amb intensitat durant demà al matí. A més, també s'oposen al fet que es traslladi als nens a la cota 1.600 de Naturlandia davant la manca de neu.

Segons les fonts consultades, els pares es mostren molestos amb el fet que l'Esquí Escolar pagui per "promocionar l'esquí de fons" i que a més "portin als nens a Naturlandia per fer activitats com la tirolina, tir amb arc o saltar als inflables". En aquesta línia, manifesten que si no hi ha neu els nens, haurien d'anar cap a classe "en comptes d'anar a fer l'indi" i que "l'únic que els ensenyen des de ben petit és a consumir".

La preocupació també augmenta perquè segons diuen "l'estat dels inflables de Naturlandia és deplorable, ja que no estan ancorats a terra i es mouen amb el vent" i reiteren que amb les condicions metereològiques anunciades "no és el temps ideal perquè els nens vagin a Naturlandia". Per la seva banda, l'Escola Andorrana els ha manifestat que "si el parc no tanca és que s'hi pot anar". En aquest sentit, també expressen que "no és d'estranyar que la web de l'ambaixada francesa inclogui el Tobotronc dins de les activitats de risc a Andorra".

Comentaris (4)

Trending