Detingut un jove andorrà per l'agressió sexual de la nit de Nadal a la Seu

El resident del Principat es va entregar voluntàriament a les dependències dels Mossos d'Esquadra aquest dilluns al vespre, després que se l'hagués citat a declarar

Comentaris

-
-
Detingut un jove de 21 anys amb nacionalitat i residència andorrana en relació a l'agressió sexual d'una noia que va tenir lloc la passada nit del 24 de desembre en un local d'oci nocturn de la Seu d'Urgell. Segons ha confirmat el departament de comunicació dels Mossos d'Esquadra, el ciutadà del Principat es va entregar voluntàriament a les vuit del vespre a les dependències de la capital alturgellenca, després que el cos d'ordre l'hagués citat a declarar. 

Està previst que aquest dimecres el jove passi a disposició judicial. D'aquesta manera, passarà dues nits a les dependències alturgellenques. Els Mossos no descarten fer noves detencions per aquest cas, i tal com han informat la investigació continua oberta. 

Cal recordar que, la víctima és una noia de 19 anys, que va denunciar que 6 joves havien participat en l'agressió sexual. La detenció d'aquest dilluns al vespre és la segona detenció relacionada amb el cas, després que un jove de la Seu d'Urgell fos detingut, però la víctima va admetre al jutjat que aquest primer noi detingut no va participar en els tocaments i per aquest motiu se'l va deixar en llibertat i mesures cautelars. 

Etiquetes

Comentaris

Trending