El Mercadona de la Seu tanca tres setmanes per reformes

El supermercat remodelarà les instal·lacions per tal de poder aplicar el nou model eficient, que la cadena està implementant a totes les botigues i que millora la distribució, la decoració i la disposició de les seccions

Comentaris

-
-
El supermercat Mercadona, ubicat a la Seu d'Urgell, tanca des d'aquest dimarts dia 8 de gener les seves portes per reformar les instal·lacions. La previsió és que el dilluns dia 28 de gener es torni a obrir l'establiment. Són molts els andorrans que hi fan les seves compres aprofitant el sistema del 'Tax Free'. La remodelació consistirà a implementar un model de botiga eficient que respecta el medi ambient. I a més, també inclourà un disseny renovat respecte a l'actual model de Mercadona, tant a la façana exterior d'accés al supermercat com en la distribució, decoració, ecoficiència i disposició de les diferents seccions.

D'aquesta manera, tal com han informat treballadors del supermercat, el qual va obrir les seves portes al 2015 a la capital alturgellenca, la nova reforma comptarà amb novetats en totes les seves seccions. Per exemple, disposarà de lineals específics de llet fresca i sucs refrigerats, d'una nova secció de forn amb màquina per a tallar el pa i pastisseria refrigerada, un nou punt d'acabat per a la carn, una nova xarcuteria amb pernil tallat a gabinet i envasat, una góndola central a la perfumeria per a la cosmètica especialitzada, entre d'altres. 

Per als treballadors també es facilitaran les seves tasques diàries, ja que s'implantaran nous mobles de caixa, els quals s'han desenvolupat amb la col·laboració de l'Institut de Biomecànica de València. I el nou Mercadona també disposarà de zones comunes per tal que els treballadors tinguin una major comoditat, així com un menjador més equipat i unes taquilles personals més àmplies i còmodes. Els treballadors també comptaran amb una sèrie de dispositius electrònics, amb els quals podran compartir informació des de qualsevol secció de la botiga, com ara, l'ús de tauletes electròniques que substituiran el paper per a fer gestions administratives. Amb aquesta eina és vol proporcionar que quan els productes passin per caixa quedin immediatament descomptats del estoc de la botiga. 

Mostra d'utilització dels nous dispositius electrònics | Mercadona 

 

L'objectiu d'aquesta reforma és convertir l'establiment en una botiga eco eficient, una eina que ja s'està implantant des de l'any 2017 en diversos Mercadona de tot l'Estat espanyol. Així doncs, es vol estalviar energia i mediambientalment s'han pres mesures que permeten reduir fins a un 40% el consum energètic respecte al model de botiga convencional, per la millora de l'aïllament tèrmic i acústic, optimitzant els materials i la grossor de parets i sostres del congelat perquè siguin més eficients energèticament i respectuosos amb el medi ambient. A més, també s'implantarà un sistema d'il·luminació LED automatitzat que es regularà segons zones i moments del dia, per una gestió energètica més eficient.
 

Comentaris

Trending