Els Reis d’Orient escampen la seva màgia pels principals carrers del Principat

La cavalcada conjunta d’Andorra la Vella i Escaldes, la més nombrosa del país, reuneix alguns milers de persones a l’eix Carlemany-Meritxell, l’escenari dels moments de més color

Comentaris

El rei Melcior en la cavalcada de les parròquies centrals, tot just passant per l'avinguda Carlemany.
El rei Melcior en la cavalcada de les parròquies centrals, tot just passant per l'avinguda Carlemany.
Els Reis d’Orient treballen de valent per fer realitat els desitjos dels nens del Principat. Els mags i els seus patges i representants s’han escampat pels principals carrers del país per repartir caramels, regals i tot allò que han pogut recollir en el seu viatge des d’Orient Mitjà i fins als Pirineus. Com és habitual, la cavalcada conjunta entre Andorra la Vella i Escaldes ha estat la més nombrosa. Alguns milers de persones s’han reunit, especialment a l’eix format per les avingudes Carlemany i Meritxell, per veure Melcior, Gaspar i Baltasar.

Els tres mags han estat presents, com és habitual, a totes les parròquies del Principat. Amb diferents carrosses, amb diferents engalanaments… però amb la mateixa màgia i la mateixa il·lusió, sobretot, per part dels infants, que esperaven amb candeletes l’arribada de la comitiva. Amb el neguit de saber quins regals acabaran portant els mags, un dels grans reptes de la jornada als carrers, més enllà de veure tan de prop com fos possible els reis i les carrosses en què viatjaven, o de fer-s’hi fotografies, ha estat, és clar, recollir caramels.

A la cavalcada d’Andorra-Escaldes s’han llançat més de dotze tones de caramels. Mig miler de persones, en xifres rodones, han pres part en la comitiva per poder fer realitat un muntatge que s’ha fet esperar una mica, però que una vegada s’ha posat en marxa des de Caldea ja no s’ha aturat. Això sí, ha seguit un ritme lent. Sense tanques de seguretat en el tram escaldenc, i amb tanques per la capital, una situació que ha sorprès aquells que han seguit bona part del recorregut.

Comentaris

Trending