Un accident múltiple a Oliana dificulta la circulació i accés cap al Principat

En el sinistre s’hi han vist implicat cinc vehicles, cap d’ells de matriculat al país, i ha obligat a tallar totalment durant una bona estona cinc quilòmetres de la carretera C-14

Comentaris

-
-
Un accident que ha involucrat cinc turismes a la carretera C-14, al terme municipal d’Oliana i poc abans d’arribar al nucli d’aquesta població urgellenca en direcció al Principat d’Andorra està causant moltes dificultats i alentiment del trànsit per arribar, entre altres indrets, al país. Diversos conductors andorrans s’han vist atrapats per la retenció generada pel sinistre, que no ha implicat cap vehicle matriculat al Principat.

L’accident ha ocorregut poc després de les 2 de la tarda i la circulació s’ha tallat inicialment en els dos sentits de la marxa. Hi havia cinc quilòmetres de carretera, del 135 al 140, que estaven totalment inoperatius mentre els serveis sanitaris, per una banda, i els encarregats de vetllar per la bona marxa de la circulació i per investigar les causes de l’accident, feien la seva feina per intentar restablir tan aviat com fons possible la situació.

Dos dels vehicles implicats en el sinistre. | CEDIDA

Una bona estona després de l’inici de la incidència, s’ha començat a procedir a donar pas alternatiu a l’altura del quilòmetre 138 de la mateixa via. Per ara hi ha poques dades sobre l’estat dels ferits arran del xoc múltiple. Cert és, però, que fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat, com a mínim, un helicòpter del servei d’emergència (SEM) de Catalunya per si havia de fer alguna evacuació. El carril més afectat pel xoc era el que va en sentit en nord, és a dir, cap al Principat.

Comentaris

Trending