Desmantellat un punt de venda de cocaïna i haixix

La policia va detenir dissabte un resident de 42 anys que duia a sobre més de 12 grams de ‘coca’; al seu domicili tenia instrumental, diners i més droga

Comentaris

-
-
La policia reforça aquests dies els controls per evitar tant com es pugui el tràfic de drogues, en unes dates en què, malauradament, incrementa el consum. En aquest marc, i en l’operació denominada ‘Caloret’ , la policia va procedir a detenir dissabte a detenir un resident de 42 anys acusat de traficar tant amb cocaïna com amb haixix. De fet, el cos d’ordre considera que amb la detenció d’aquest home i d’altres controls que es poden dur a terme arran d’aquest arrest s’hauria desmantellat un important punt de venda de droga al Principat.

La detenció es va dur a terme a les 8 de la tarda de dissabte per agents integrants del grup de delictes contra la salut pública. Inicialment, a l’arrestat se li haurien trobat una mica més de dotze grams de cocaïna (12,23 per ser exactes). Una part del producte ja es trobava condicionat i preparat per a la venda en embolcalls individuals d'un pes aproximat d'un gram mentre que l'altra part es constituïa d'una sol bloc de matèria estupefaent. Igualment, durant la perquisició domiciliària es va descobrir una bàscula de precisió, diversos estris i eines destinats a preparar la droga per a la seva comercialització, 10,30 grams d’haixix i 2.520 euros en efectiu. 

L’operació, segons el comunicat de la policia, ha permès desmantellar un rellevant punt de venta de cocaïna i haixix. L’operació es manté oberta i no es descarten noves detencions. El cos d’ordre remarca el fet que la present actuació es realitza en el marc de l’important reforç que es realitza en matèria de lluita contra els estupefaents durant les festes nadalenques i de cap d'any en que el tràfic i el consum de drogues experimenta un cert increment.

Durant la setmana passada, la policia també va practicar sis detencions més relacionades amb el tràfic i el consum de droga. Cinc dels arrestos es van dur a terme a la frontera del riu Runer. Els controlats accedien al Principat amb petites quantitats de droga, normalment sempre una porció de cocaïna i, després, alguna altra petita ‘mostra’ d’algun altre estupefaent. La sisena detenció es va produir en un aparcament proper a un local d’oci nocturn d’Arinsal. Quatre dels arrestats no residien al Principat mentre que només dos, detinguts conjuntament, sí que eren ciutadans del país. Tots els arrestats eren homes d’entre 28 i 42 anys.

Comentaris

Trending