Canvi de trajecte a totes les línies regulars de bus menys la de l’Exprés

En direcció sud, o sia de baixada, des de la Rotonda el vehicle s’enfila fins a la plaça de les Arcades passant per l’avinguda Meritxell

Comentaris

-
-
Des d’aquest cap de setmana, les línies de bus regular operades per la Cooperativa, amb l’excepció de la del Bus Exprés, experimenten alguns canvis en el trajecte, especialment en el sentit sud, és a dir, en el sentit de baixada. Les modificacions anunciades per la companyia i aplicades des d’aquest dissabte afecten les línies L1, L2, L3, L4, L5 i L6.

Així doncs, en direcció nord, és a dir, en sentit pujada, després de Príncep Benlloch, el bus baixarà per la rampa de Govern, agafarà la rotonda situada davant de l’edifici administratiu, seguirà pel carrer Prat de la Creu i seguirà el recorregut habitual. En direcció sud i, per tant, en sentit baixada, en arribar a la Rotonda (just després del Pont de París), el bus continuarà per l’avinguda Meritxell fins arribar a la plaça Guillemó (Plaça de les Arcades), a partir d'aquest punt seguirà el trajecte habitual.

Comentaris

Trending