Política

Laurèdia en Comú reconeix que està molt verd fer una llista territorial per a les generals

Promotors de la formació laurediana asseguren que hi ha una ínfima possibilitat que s’haurà d’avaluar després de festes

T. S.

Promotors de la formació laurediana que va aconseguir imposar-se a les eleccions comunals del 2015 i que actualment guia la majoria comunal de Sant Julià, Laurèdia en Comú, afirmen que la possibilitat de configurar una llista territorial per a les eleccions generals que ara ja està clar que seran el 7 d’abril hi és. Però que tot plegat és molt embrionari, molt verd.

De fet, no està gens clar ni que arribi a ser una realitat, segons les fonts. Sí que s’ha posat sobre la taula la qüestió tal i com va anunciar fa uns dies el flamant candidat del Socialdemocràcia i Progrés (SDP) per encapçalar la candidatura nacional progressista, Josep Roig. L’encara conseller comunal lauredià és un ferm defensor de Laurèdia en Comú i va ser qui va advertir que la plataforma laurediana estava treballant per a les generals.

Fonts oficials de la formació han assegurat que “hi ha la possibilitat” però que alhora “tot està molt verd”. I que no serà fins mitjan mes que ve que s’afrontarà més seriosament la qüestió i s’avaluarà si realment encaixen les peces i les necessitats per poder promoure la candidatura, que hores d’ara, d’elaborar-se, no està clar a quina força d’àmbit nacional, si escaigués, donaria suport.

Comentaris

amadeu rubinat
1.

Jo com votant de sant julià , i persona que us va votar, vull tornar a votar-vos, ara per ara no veig cap formula millor que la que vareu fer a l’any 2015. Endavant i si feu els passos adequats i us presenteu us tornaré a votar, no vull votar UL ni vull votar amb blanc, vull que el meu vot serveixi per alguna cosa

  • 0
  • 0

Comenta aquest article