Detinguda la ‘camella’ i el seu client

La policia va arrestar divendres un resident després d’adquirir gairebé deu grams de cocaïna i poc després, a la frontera, va controlar la seva proveïdora

Comentaris

-
-
Molt probablement, era el subministrament per passar les festes de Nadal. La policia va observar tota l’operació de compra-venda de cocaïna. I quan el ‘negoci’ s’havia consumat, els agents van entrar en joc. Primer van detenir el client, un resident de 55 anys, i una hora i mitja després van arrestar la seva proveïdora, la seva ‘camella’, quan es disposava a sortir del país.

Les detencions es van produir divendres de la setmana passada. En l’aparcament d’un local comercial de Santa Coloma, efectius del cos de policia van observar tota la transacció. No era casual. Una dona i un home apareixien a l’indret. Una va facilitar el producte. L’altre va pagar el material. Els agents van enxampar al mateix lloc el comprador, que s’havia abastit de 9,4 grams de cocaïna.

Els agents que feien el control ja es van assegurar de facilitar les dades relatives a la dona per tal que es fes el seguiment preceptiu. L’objectiu, aparentment, era intentar saber si feia altres operacions o si movia més droga. La venedora acabaria sent arrestada just quan es disposava a abandonar el país per la frontera hispanoandorrana. Es tractava d’una no resident de 34 anys. Els agents que la van controlar i la van escorcollar no van trobar cap altra substància estupefaent. Tots dos van ser acusats d’un delicte contra la salut pública.

Comentaris (1)

Trending