Detingut un taxista per atonyinar un ciclista que prèviament li havia trencat un vidre del vehicle

Els fets van passar divendres al bell mig d’Andorra la Vella i tots dos homes, que van acabar arrestats, van haver de ser atesos al centre hospitalari 

Comentaris

L'incident es va iniciar a l'altura de l'oficina de la Poste.
L'incident es va iniciar a l'altura de l'oficina de la Poste.
La policia va haver de detenir divendres al vespre dos homes, un d’ells taxista de servei, després que arran d’un petit incident circulatori acabessin enfrontant-se. El taxista va acabar pegant l’altre home, que circulava amb una bicicleta, amb un bat de beisbol que duia al cotxe. Justament, el professional del taxi li recriminava a l’altre home que li hagués trencat d’un cop de puny un vidre de l’automòbil.

Tot plegat es va iniciar pels volts de les 9 de la nit al carrer Bonaventura Armengol d'Andorra la Vella, just a l’altura del pas de vianants que hi ha a tocar l’oficina de la Poste. Un ciclista travessava pel pas amb un gos enganxat amb una corda al vehicle de dues rodes. Suposadament, el taxista no circulava amb prou cura o, almenys, badava una mica i va provocar un ensurt al ciclista que aquest va retreure al primer. Tots dos van començar un primer enfrontament. Més verbal que una altra cosa.

El ciclista hauria acabat donant un cop de puny al vehicle que va suposar la ruptura per esquerda d’un dels vidres del taxi. Just quan el taxista se’n va adonar d’aquest fet, el ciclista ja hauria mirat de marxar. El professional del taxi, mentre avisava la policia de la situació, va perseguir el ciclista, atrapant-lo a l’altura aproximada del pont de París. Com que el conductor del vehicle de dues rodes pretenia fer cas omís i seguir marxant, el taxista no va tenir cap altra ocurrència que treure un bat de beisbol de petites dimensions que duia dins del cotxe i començar a colpejar l’altre home.

Tots dos implicats en la batussa, que sortosament no va comportar lesions de gravetat per a cap dels dos, van acabar havent de ser atesos d’urgència al centre hospitalari. Una vegada van rebre l’alta mèdica, els dos van ser formalment detinguts, encara que ja sabien com acabarien vist que la policia ja els custodiava. Posteriorment van passar a disposició judicial sense cap dels dos ingressés al centre penitenciari.

Etiquetes

Comentaris

Trending